Sorompó

previous arrow
next arrow
SliderAb-Art sorompó

Automata sorompó lakóparkok, parkolók és vállalkozások bejáratira.

Gyorsműködésű sorompók, akár 8 méteres karra is.

DITEC ipari sorompó 5 év garanciával.

 

Az ipari sorompóknak minden ipari létesítményben helye lehet. Elsősorban a teher- és személygépjármű forgalmat hivatott irányítani, szabályozni, korlátozni. A kapukkal szembeni előnye a rendkívül gyors nyitás és zárás. A sorompó nyitása és zárása alig pár másodperc alatt megtörténhet, ezáltal nagy és gyorsforgalmú helyeken is zökkenőmentesen alkalmazhatók. Elsődleges felhasználási hely a telephelyek, intézmények parkolóinak, bejáratainak a forgalomszabályozása.

Cégünk, mint elkötelezett híve a minőségi termékeknek a sorompók területén a négy évtizedes múltra visszatekintő svéd DITEC márka mellett döntött. Tapasztalatunk alapján ez a márka a minőség, a megbízhatóság, a stabil háttér és a kiváló szervizellátottság miatt a legjobb választás. A DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, minőségi és élvonalbeli termékei méltán elismertek már több mint 20 éve Magyarországon is. A DITEC sorompó rendszerek széleskörűen alkalmazhatók, strapabírók, és szinte bármilyen felhasználói igénynek megfelelnek.

A DITEC sorompók felhasználói vezérlése többféle lehet, alkalmazkodva az egyedi igényekhez. A működtetéshez használhatunk vezérlő nyomógombot, távirányítót, mobiltelefont, vagy akár beléptető, illetve fizetős parkoló rendszereket is. A beléptetős vagy fizetős megoldások alkalmassá teszik az emberi felügyelet nélküli, önállóan működtetett rendszer megvalósítására is. Így a DITEC sorompó kiváló megoldást kínálnak lakóövezetek, ipari telephelyek vagy közterületek forgalomszabályozására egyaránt. Parkoló rendszerekben történő alkalmazása esetén kiváló bevételi forrást jelenthet az üzemeltetőknek. Egyúttal a sorompó megoldja a forgalomszabályozás problémáját is.

Az elegáns megjelenésű DITEC sorompók nem csak minőségileg, de a széleskörű felhasználhatóság miatt is élvonalbeli termékeknek számítanak. Igazán strapabíró szerkezetek. Kimondottan nagy forgalmú helyeken is alkalmazhatók. A DITEC sorompók képesek akár napi ezerszeres nyitás-zárás folyamatot elvégezni. Alkalmasak az alacsony belmagasságú fedett parkolók bejáratára épp úgy, mint az egészen széles bejáratok lezárására, akár 15 méter szélességig.

Biztonságos Ditec sorompó

Használatuk biztonságos. A DITEC mindig nagy figyelmet fordított automata rendszereik biztonságos használhatóságára. Így minden DITEC sorompó alap tartozéka a biztonsági fotocella, ami segít elkerülni a rácsukódásos baleseteket, illetve a használatot egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi. A fix és lengő kartámasz használata hosszú sorompók esetében lehet hasznos, míg a sorompó szakáll alkalmazásával elkerülhető, hogy valaki átbújjon a kar alatt. A sorompó karok felszerelhetők lámpasorral is, ami rossz látási körülmények között biztosít az érkező számára jó láthatóságot.

Az elmúlt években számos neves cég döntött DITEC sorompó rendszerek mellett, cégünk kivitelezésében: RTL Klub, Zwack Unicum. Magyar Légimentők, Hungexpo, Fővárosi Vízművek, Hotel Atlantis, Panny Market, Hungaroring, Béres Gyógyszergyár, Budapesti Szabadkikötő, hogy csak néhányat említsek. Tartozzon Ön is elégedett ügyfelei közé! Ipari sorompókkal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, hívja munkatársainkat, akik készséggel segítenek az igényeinek legjobban megfelelő minőségi sorompó kiválasztásában.

 

További termékeink:

GyorskapuRedőnykapuIpari kapuGarázskapuKapunyitó

 

Ab-Art kaputechnika portál – DITEC sorompó

Minőségi gyorskapu, redőnykapu, ipari kapu és sorompó a vállalkozások gazdaságosabb működéséért, a gyorsabb és pontosabb logisztikáért. Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapuk a szebb otthonokért. Megbízható működésű és elegáns kapunyitók a kényelemért. Korszerű ipari és lakossági kaputechnika megoldások szakemberektől. Igényes kaputechnika kivitelezés, hosszú garanciákkal.

Hozzászólások lezárva.