Redőnykapu

previous arrow
next arrow
SliderAb-Art redőnykapu

Hőszigetelt redőnykapu a vállalkozások kaputechnika problémáinak megoldására.

Feltekeredő ipari redőnykapuk német minőségben.

TECKENTRUP redőnykapu kivitelezése 2 év teljes körű garanciával.

 

Főleg ipari területeken fordul elő, hogy a leggyakrabban alkalmazott szekcionált rendszerű ipari kapuk az épület kialakítása, vagy egyéb épületgépészeti elemek miatt nem építhetők be. Erre a problémára kínál tökéletes megoldást a redőnykapu. A kínálatunkban szereplő Teckentrup redőnykapu rendszerek megbízhatóak, erősek és minőségileg kifogástalan technikát képviselnek. Ezt jól támasztja alá a német Teckentrup cég TÜV és az ISO 9001 minősítés is.

Cégünk kizárólag a legjobb kaputechnikai gyártókkal dolgozik, így a redőnykapuk esetében a minőségileg elismert németországi gyártó, a Teckentrup kínálatát biztosítjuk megrendelőinknek. Ez a márkanév jól ismert és elismert az európai ipari környezetben, termékei kedveltek. Felhasználása rendkívül széleskörű, számtalan helyen bizonyította már stabilitását, könnyű kezelhetőségét és megbízhatóságát. A Teckentrup ipari redőnykapu felhasználási helye lehet szinte bármilyen ipari környezet. Kiválóan alkalmazható gyárak, ipari telephelyek, raktárak vagy nagy nyitásszámot igénylő garázsok esetében is. Ez a Teckentrup ipari redőnykapu esetében nem meglepő, hiszen a tervezésnél és a minőségellenőrzésnél egyaránt a használhatóságon és az intenzív igénybevétel mellet is a hosszú élettartamon van a hangsúly. Éppen ezért a redőnykapu motorja és hajtóműve egyaránt nagyon erős és teherbíró.

A Teckentrup ipari redőnykapu nem csak erős és megbízható, de az elvárásoknak megfelelően hőszigetelt és gyors működésű is. A jó hőszigetelés pénzt jelent Önnek, hiszen energiát spórolhat vele. Az általunk forgalmazott ipari redőnykapu duplafalu lamellái között található poliuretán hab kiváló szigetelési tulajdonságokkal ruházza fel a kaput. Ennek köszönhetően véd a nagyfokú hőingadozástól, illetve takarékoskodik a hűtési vagy fűtési energiával is. Ugyanakkor a kapu felülete horganyzott és védőlakkal kezelt, így az időjárás hatásai sem viselik meg.

Az ipari redőnykapuk kiválóan használhatók különféle kirakatok, illetve nyitott átjárók lezárására, védelmére, ellátva ezáltal a vagyonvédelmi feladatokat is. Ráadásul a redőnykapu nyitott állapotban szinte teljesen elrejthetők, nem okozva fennakadást a közlekedésben, illetve az arculatot sem befolyásolja. A nyitott, feltekert redőnykapu tökéletesen elrejthető akár az álmennyezet felett is. Sőt, az sem jelent problémát, ha a redőnykaput az épület homlokzatán kell elhelyezni. Ekkor egy esztétikus, esővédő burkolatot kap.

Ipari felhasználáshoz tervezett redőnykapu

Az évek során telepített redőnykapukat tökéletes elégedettséggel használják partnereink, ami köszönhető a minőségi alapanyagoknak és a német precizitású gyártástechnológiának. A Teckentrup redőnykapu kimondottan ipari felhasználásra lett tervezve. Ezáltal a kivitelezés különösen erős és megbízható termékeket eredményez. Mivel ismerjük az ipar igényeit, alkalmazkodunk ahhoz, így a redőnykapu rendszereink szinte bármilyen speciális méretben elkészíthetőek. Nem okoznak problémát az egyedi, vagy extra nagy mérető nyílások lezárása sem.

A Teckentrup ipari redőnykapuk nem csak strapabíró és kiváló működési tulajdonságokkal rendelkeznek. A gyártó széles színválasztékkal biztosítja, hogy az ipari redőnykapu a lehető legjobban illeszkedjen az Ön, illetve az épület igényeihez. Ráadásul a kapuk kialakítása esztétikus megjelenést is biztosít.

A Teckentrup ipari redőnykapuk további nagy előnye, hogy halk működésűek és kültéren vagy beltéren egyaránt telepíthetőek. A hőszigetelés mellett a lamellákba építhető bevilágítóknak köszönhetően a redőnykapu képes a természetes fény nagy részét átengedni, aminek köszönhetően a zárt térben jól megvilágított munkakörnyezet alakítható ki. A kapuk biztonsági rendszere, mint pl. a rácsukódás elleni védelem és a biztonsági fotocella segít megelőzni a baleseteket. A Teckentrup ipari redőnykapuk kezelhetősége egyszerű. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően akár távirányítással, illetve beléptető rendszerrel együtt is üzemeltethetőek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy Ön kaputechnika problémájára is ipari redőnykapu lenne a megoldás, kérem, keressen bennünket bizalommal. Tapasztalt kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeihez legjobban igazodó minőségbeli megoldást. Szakképzett munkatársaink az ország egész területén elvégzik a helyszíni felmérést, szívesen nyújtanak szaktanácsadást. Cégünket választva nem csak a minőségi Teckentrup redőnykapu rendszereket, hanem szakszerű és igényes kivitelezést is kap. Célunk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen, és jó hírünket vigye.

 

További termékeink:

GyorskapuIpari kapuSorompóGarázskapuKapunyitó

 

Ab-Art kaputechnika portál – TECKENTRUP redőnykapu

Minőségi gyorskapu, redőnykapu, ipari kapu és sorompó a vállalkozások gazdaságosabb működéséért, a gyorsabb és pontosabb logisztikáért. Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapuk a szebb otthonokért. Megbízható működésű és elegáns kapunyitók a kényelemért. Korszerű ipari és lakossági kaputechnika megoldások szakemberektől. Igényes kaputechnika kivitelezés, hosszú garanciákkal.

Hozzászólások lezárva.