Kapunyitó

previous arrow
next arrow
SliderAb-Art kapunyitó

Távirányítású kapunyitók az elegánsabb és kényelmesebb otthonokért.

Minőségi kapunyitó szinte bármilyen kapura.

DITEC kapunyitó 5 év teljes körű garanciával.

 

A kényelmes, komfortos házhoz ma már igencsak hozzátartozik az elektromos kapunyitó. Gombnyomásra, kényelmesen, az autó vagy a ház nyújtotta biztonságból vezérelhetjük kertkaput. Nincs szükség a kulcsok keresgélésére, az esőkabátra és nem fog a szél miatt sem nekicsapódni a kertkapu az autó oldalának. Ezek apróságnak tűnhetnek az életben, de a kapunyitó által az életünk kényelmesebbé és egyszerűbbé válhat.

A különféle kapunyitók között nem könnyű eligazodni. Sok gyártó sokféle megoldást kínál. Mi a minőségre esküszünk, ezért olyan kapunyitó automatikákat forgalmazunk, amelyek a négy évtizedes múltra visszatekintő svéd DITEC gyárából kerülnek hozzánk. Ezen termékek esetében a minőség megbízhatósággal és eleganciával is párosul. Nem véletlen, hogy minden lakossági DITEC kapunyitó automatikára 5 év teljes körű garanciát adunk.

Ditec biztonságos kapunyitó

A DITEC kapunyitó választék széles skálán mozog, szinte mindenféle kapuhoz tudunk javasolni optimális megoldást. A minőségi termékek probléma nélkül használhatók garázskapuk, ipari kapuk, egy- és kétszárnyú kapuk, valamint tolókapuk esetén. A biztonságot növelve minden DITEC kapunyitó rendelkezik akadályérzékelő funkcióval, amit kiegészíthetünk fotocellás szenzorral is. Ennek köszönhetően a kapu védelmet nyújthat a rácsukódás okozta balesetek elkerülésében. Az illetéktelenek elleni védelmet biztosítja DITEC saját tervezésű ugrókódos rádiófrekvenciás rendszere, maximális biztonságot nyújtva ezáltal a tulajdonosnak. A kapunyitó motorok vezérlése is többféle módon lehetséges. Alap tartozék a távirányítás, de vezérelhetünk mobiltelefonról vagy beléptető rendszeren keresztül is.

A garázskapukra tervezett DITEC GLOBE kapunyitó billenő és szekcionált kapuk esetében is jó választás. Kimondottan nagy terhelhetőségre lett kifejlesztve, ezáltal nagy nyitásszám esetén is biztos és pontos működést garantál. A motor lágy indulása és zárása kíméli a garázskapu mechanikát, hosszú élettartamot biztosítva, ezzel egy időben igen csendes működést tesz lehetővé.

A tolókapukhoz kifejlesztett DITEC CROSS kapunyitó a 450 kg-tól egészen a 800 kg-os kivitelig, míg ipari kapuk esetében akár 3000 kg összsúlyig. A masszív és strapabíró kapunyitó magas nyitásszám esetén is jó választás. A CROSS kapunyitó tökéletesen alkalmas társasházak fokozott terhelési igényeinek kielégítésére is. A motor gond nélkül mozgatja az akár 20 méter hosszúságú kapukat is.

A DITEC OBBI kétszárnyú kapuk mozgatására alkalmas kapunyitó. A nyitás és a zárás egyaránt lágy, a megjelenése elegáns, esztétikus. Legfeljebb két méteres és 150 kg-os kétszárnyú kapuknál alkalmazható, ezáltal ideális választás lehet a legtöbb családi háznál. A svéd DITEC legnépszerűbb automatikája az OBBI kapunyitó, ami egyértelművé teszi, hogy a minőség mellé jól társul a megbízhatóság és a dizájn is.

A masszív felépítésű DITEC LUXO kapunyitó kimondottan nagy igénybevételre lett kifejlesztve. Ezáltal egy és kétszárnyú kapukhoz, illetve családi- és társasházakhoz, ipari és kereskedelmi környezetbe egyaránt alkalmazható. A maximális terhelhetősége az 500 kg tömeghatár, illetve az 5 méteres kapuszárny méret. A LUXO kapunyitó automatika strapabíró felépítésének, ugyanakkor elegáns megjelenésének köszönhetően kiváló választás nagyméretű és nagy súlyú kapuk esetében.

A speciális kialakítású DITEC FACIL kapunyitó olyan szárnyas kapukhoz alkalmazható, ahol a kapu oszlopa kimondottan vastag. Ilyen esetekben ugyanis a hagyományos kapumozgató motorok nem építhetők be. A FACIL kapunyitó csuklókaros kialakítása azonban tökéletes megoldást nyújt.

A kapunyitó motor kiválasztása hosszú évekre szól. Nem érdemes elkapkodni, vagy csak az ár alapján dönteni. Látogasson el bemutatótermünkbe, és tekintse meg működés közben a minőségi kapunyitókat. Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink szakmai tanácsokkal és helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a legjobb DITEC kapunyitó megoldást tudhassa magáénak.

 

További termékeink:

GyorskapuRedőnykapuIpari kapuSorompóGarázskapu

 

Ab-Art kaputechnika portál – DITEC kapunyitó

Minőségi gyorskapu, redőnykapu, ipari kapu és sorompó a vállalkozások gazdaságosabb működéséért, a gyorsabb és pontosabb logisztikáért. Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapuk a szebb otthonokért. Megbízható működésű és elegáns kapunyitók a kényelemért. Korszerű ipari és lakossági kaputechnika megoldások szakemberektől. Igényes kaputechnika kivitelezés, hosszú garanciákkal.

Hozzászólások lezárva.