Ipari-kapu

previous arrow
next arrow
SliderAb-Art ipari kapu

Szekcionált ipari kapu üzemek, raktárak és teremgarázsok részére.

Hőszigetelt ipari kapuk bármilyen egyedi színben és méretben.
DITEC és ECOTOR ipari kapu 5 év garanciával.

 

Szakemberek lévén tökéletesen ismerjük a különféle ipari kapukkal kapcsolatos elvárásokat. Hiszen egy jó minőségű ipari kapu esetében nagyon fontos a megbízhatóság, a strapabíró és gazdaságos kivitel, illetve nem utolsó sorban az esztétikus megjelenés. Ennek megfelelően nagyon fontos, hogy a kínálatból ki tudjuk választani a minőségi, ténylegesen ipari célokra készült termékeket. Cégünk kiváló minőségű ipari kapukat kínál, nagy igénybevételhez és működés biztos kivitelben, hogy a termék az Ön igényeihez megfeleljen és az Ön munkáját, vállalkozását támogassa.

A szekcionált ipari kapu a legtöbb esetben tökéletes megoldást nyújt ipari és kereskedelmi egységekben egyaránt. Nyitásuk függőleges és a mennyezet alá siklanak be. Ezáltal a szekcionált ipari kapu aránylag kevés helyet foglal el és egyetlen állásában sem akadályozza a kapu előtti, illetve mögötti munkavégzést, vagy rakodást.

Mivel cégünk kizárólag minőségi és megbízható működésű kaputechnika rendszerekkel foglalkozik, így az ECOTOR és a DITEC ipari kapuit javasoljuk. Ezek a berendezések Európa szerte a minőséget és a megbízhatóságot képviselik évtizedek óta. Ráadásul az áruk is kedvezőbb más, hasonló termékekhez viszonyítva. Az ECOTOR és a DITEC ipari kapuira jellemzőek a magas minőségbiztosítási folyamatok, a kiváló hőszigetelés, a hosszú élettartam, a strapabíró felépítés és az egyszerű, kényelmes irányíthatóság.

Az ipari kapukkal szemben joggal várjuk el, hogy biztonságosak is legyenek. Az ECOTOR és DITEC ipari kapu rendszerek mindegyikének alaptartozéka a zuhanás gátló (kábelszakadás esetén megakadályozza a kapu lezuhanását) és a rugótörés-biztosítás (a rugó eltörése esetén védi a használót). Így ezeknek a kapuknak az alkalmazása és használata kimagaslóan biztonságos.

Igényre szabható szekcionált iparai kapu

Az ECOTOR ipari kapu méretei az Ön igényeihez alakíthatók. Felár nélkül kínáljuk a termékeket legfeljebb 8 méter szélességig és 6 méter magasságig. A kapu többféle sínvezetéssel készülhet. Így szinte nincs is olyan épület kialakítás vagy felhasználói igény ahol ne lehetne alkalmazni. Így az ipari kapu nem csak új tervezések esetében, de meglévő kapuk cseréjekor, felújítás vagy átalakítás esetén is alkalmazható. Az ECOTOR ipari kapu három alapszínben rendelhető, vagy igény esetén akár 200 színből is kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb kivitelt.

A közel negyven éves DITEC Európa legnagyobb automatizált ajtókat gyártó cége, melynek minőségi termékeit több mint 20 éve használják a hazai vállalkozások. Az ipari kapuit nagy színválasztékban, kiváló hőszigeteléssel és többféle sínvezetéssel kínáljuk. Ennek köszönhetően a vállalkozásának egy igazi minőségi terméket kínálunk, amely energiatakarékos, strapabíró, megbízható, biztonságos és esztétikus egyszerre.

Mind a DITEC, mind az ECOTOR ipari kapuk mellé többféle kiegészítőt biztosítunk. Ilyenek pl. a hőszigetelt ablakok vagy a beépített átjáró ajtó normál, illetve alacsony küszöbbel. Nem jelent problémát a teremgarázsok szellőzési igényeinek történő megfelelés sem. A kapu irányítása sem okozhat problémát, köszönhetően a biztonsági fotocelláknak és a távirányítású vagy beléptető-rendszeres működtetésnek. Az ipari kapu mozgatására a DITEC motorokat javasoljuk, első sorban megbízhatóságuk miatt. Ezek gyors és csendes működést tesznek lehetővé, míg intelligens elektronikájuk több kiegészítő csatlakoztatására is lehetőséget kínál.

Amennyiben kérdés merülne fel az ipari kapu rendszerekkel kapcsolatban, kérem, keresse bizalommal szakembereinket, akik minden tőlük telhetőt megtesznek az Ön tájékoztatása érdekében. Kollégáink ingyenes helyszíni felmérést is végeznek. Szakszerű javaslatot tesznek a kivitelezésre a lehető legoptimálisabb megoldást javasolva, hogy Ön minőségi ipari kapuval oldja meg a felmerülő igényét.

Az általunk forgalmazott ipari kapu rendszereket olyan cégek használják, mint az RTL Klub, az Airport Ipari Park, a Varga Pincészet vagy az Orange Pack, hogy csak néhányat említsünk. Látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg személyesen a minőségről és a szakértelemről.

 

További termékeink:

GyorskapuRedőnykapuSorompóGarázskapuKapunyitó

 

Ab-Art kaputechnika portál – DITEC és ECOTOR ipari kapu

Minőségi gyorskapu, redőnykapu, ipari kapu és sorompó a vállalkozások gazdaságosabb működéséért, a gyorsabb és pontosabb logisztikáért. Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapuk a szebb otthonokért. Megbízható működésű és elegáns kapunyitók a kényelemért. Korszerű ipari és lakossági kaputechnika megoldások szakemberektől. Igényes kaputechnika kivitelezés, hosszú garanciákkal.

Hozzászólások lezárva.