Gyorskapu

previous arrow
next arrow
SliderAb-Art gyorskapu

Korszerű gyorskapu raktárak, üzemek és logisztika központok részére.

DITEC feltekeredő gyorskapuk tapasztalt szakemberektől.

Igényes gyorskapu kivitelezés 5 év teljes körű garanciával.

 

A DITEC az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márkanév a kaputechnika területén. Majdnem négy évtizede bizonyítja, hogy a kaputechnika területén svéd DITEC név a minőséget és a megbízhatóságot jelenti egyúttal. A DITEC gyorskapu rendszerek olyan megbízható és minőségi jellemzőkkel bírnak, hogy a gyártási eredetű meghibásodás gyakorlatilag nulla, ami miatt cégünk kizárólag ezeket a termékeket forgalmazza.

Különféle kaputechnikai megoldásai között megtaláljuk a térelválasztó ipari gyorskapu rendszereket is. Ezek közös jellemzője, hogy nem mechanikai és nem is hőszigetelés-technikai elválasztásra alkalmas gyorskapuk, hanem egy gyors működésű térelválasztásra szolgálnak. A PVC-ből készült feltekeredő ipari gyorskapuk tehát egy megbízható és strapabíró térelválasztót jelentenek, precíz légzárással.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező DITEC gyorskapuk kiválóan alkalmazhatók beltéri és kültéri használatra egyaránt. Speciális típusok esetében a gyorskapu képes még a 120 km/h szélnyomásnak is ellenállni, ugyanakkor gyors nyitást és gyors zárást biztosítanak, akár 2 m/s sebességgel. Az európai szinten is magasnak számító DITEC minőségi követelményeknek köszönhetően (ISO 9001) az ipari gyorskapuk kimondottan jól bírják az intenzív terhelést, felépítésük erős szerkezetű, masszív. A strapabíró kialakításnak köszönhetően a gyorskapu motorja és váza gond nélkül teljesíti a napi akár ezerszeres nyitási és zárási feladatot.

Balesetmentesen használható gyorskapu

DITEC gyorskapu rendszerek esetében a probléma és balesetmentes használat több lépcsőben is biztosítva van. A biztonságról a rácsukás elleni védelem és a biztonsági fotocella gondoskodik. Ugyanakkor a kényelmes használatot az egyszerű kezelhetőség és a többféle módon és gyorsan, könnyedén irányítható vezérlés biztosítja. Lehet a gyorskapu vezérlője a távirányító, a húzó kapcsoló, a beléptető-rendszer, illetve más, egyedi lehetőségek is.

A mai kor követelményeihez tartozik, hogy a minőségi gyorskapu jól illeszkedjen a már meglévő ipari kapu rendszerhez és a környezethez is. Ehhez alkalmazkodik a DITEC gyorskapu azzal, hogy széles színskálán, többféle ablakkal, illetve teljesen átlátszó kivitelben is tudjuk kínálni. Ennek köszönhetően Ön is ki tudja választani a vállalkozásához színben és kialakításban leginkább illeszkedő DITEC ipari gyorskaput. Mindezek mellet a gyorskapu egyedi méretre szabható bármiféle felár alkalmazása nélkül.

A DITEC gyorskapu tökéletes légzárást is biztosít. Ennek köszönhetően a tiszta vagy éppen szennyezet levegő nem keveredik feleslegesen, illetve nem képes elszökni sem. A DITEC ipari gyorskapu ezen kívül tökéletes megoldást kínál higiéniai szempontok alapján magas elvárású ipari létesítményekbe is, ahova más ipari kapuk nem is lennének használhatóak. Alap esetben horganyozott acél alkatrészekből készül, de rendelhető rozsdamentes kivitelben is. Ezek alapján a DITEC gyorskapu rendszereket kimondottan ajánljuk élelmiszeripari vagy gyógyszeripari üzemekbe is.

Az intenzív igénybevételre tervezett DITEC gyorskapu rendszerek egyre nagyobb teret hódítanak az ipari kaputechnikai megoldásokból, hiszen megbízható, egyszerű és minőségi termékről van szó, amit egyre többen ismernek fel. Egy DITEC gyorskapu csak nagyon ritkán hibásodnak meg köszönhetően a magas minőségű gyártási elvárásoknak, illetve a rendszeres és szakszerű karbantartásnak. Ennek alátámasztására cégünk öt év teljes körű garanciát biztosít a DITEC ipari gyorskapukra.

Amennyiben Önnek is gyorskapura (illetve bármilyen egyéb ipari kapura) lenne szüksége, kérem, hívja szakembereinket. Jój felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek kiválasztani az Ön igényeihez legjobban megfelelő ipari gyorskapu megoldást. Ők már minket választottak: Metro, CBA, Flextronics, Teva, Chinoin, Kuka Robotics, Schwarzmüller…

 

További termékeink:

RedőnykapuIpari kapuSorompóGarázskapuKapunyitó

 

Ab-Art kaputechnika portál – DITEC gyorskapu

Minőségi gyorskapu, redőnykapu, ipari kapu és sorompó a vállalkozások gazdaságosabb működéséért, a gyorsabb és pontosabb logisztikáért. Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapuk a szebb otthonokért. Megbízható működésű és elegáns kapunyitók a kényelemért. Korszerű ipari és lakossági kaputechnika megoldások szakemberektől. Igényes kaputechnika kivitelezés, hosszú garanciákkal.

 

Hozzászólások lezárva.