Garázskapu

previous arrow
next arrow
Slider

Ab-Art garázskapu

Hőszigetelt, szekcionált garázskapuk a szebb otthonokért és az alacsonyabb fűtésszámláért.
Minőségi garázskapu bármilyen egyedi színben és méretben.
DITEC és ECOTOR garázskapu 10 év rozsda garanciával.

 

A működés-biztos és kényelmes használatú garázskapu ma már alapvető követelmény minden garázsbejárat esetében legyen szó, családi vagy társasházról, illetve irodaházról. A praktikus garázskapu egyetlen gombnyomással, kényelmesen, távolról nyitható vagy zárható, így a felhasználó nincs kitéve a környezeti tényezőknek, mint pl. az eső vagy a hideg.

A kivitelezését tekintve kétféle működési elv alapján készülhet egy garázskapu: billenő vagy szekcionált. A billenős változatot ma már egyre ritkábban alkalmazzák, lassan kiszorítja a szekcionált. Erre jellemző, hogy működése közben sem igényel extra helyet, akár közvetlenül a kapu előtt vagy mögött is parkolhatunk.

Cégünk elkötelezett híve a minőségnek, így kizárólag neves gyártók neves termékeit forgalmazzuk. A HÖRMANN, az ECOTOR és a DITEC cégek termékei esetében mondhatjuk el, hogy megfelelően masszív felépítésű, minőségi termékek, aminek köszönhetően a garázsban tárolt értékek biztonságban tudhatók. Ezek a gyártók ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetnek a személyes biztonságra is, így a modern szekcionált garázskapuk esetében az oldalsó benyúlás elleni védelem és az ujjbecsípődés ki van küszöbölve. A minőségi garázskapu alaptartozéka a rugótörés elleni védelem, illetve kiegészítésként beszerelhető a lezuhanás elleni védelem is. Az opcionális fotocella olyan kiegészítő, ami megakadályozza a kapu véletlen rácsukódását. Így nem történhet meg, hogy az automata garázskapu az autóra záródik. A felszerelt fotocella érzékeli az akadályt, és a motoros garázskapu visszanyit.

A minőség jegyében készült garázskapukra 10 év felületvédelmi garanciát nyújtunk. Ez köszönhető a horganyzott acél alkatrészeknek, a profi és strapabíró kivitelezésnek, valamint a kiváló felületvédelemnek. A megbízható működés mellet számunkra nagyon fontos az esztétikum is, hogy megrendelőink igényeihez igazodva tegyük szebbé otthonukat. Éppen ezért akár 200 féle színből válogathatnak megrendelőink, majdnem húszféle kazettás vagy vízszintesen bordázott kivitelből. A famintázat kedvelői ezen felül harmincféle fadekor minta közül válogathatnak. Így a beszerelt garázskapu pont olyan lehet, amilyet Ön megálmodott. Nem mindig van lehetőség a garázson ablak elhelyezésére. Cégünk által kínált szekcionált garázskapu rendszerek többféle bevilágító panel és ablakkal is rendelhetők, amelyek a természetes fény által világosabbá teszik garázsát.

További hasznos garázskapu kiegészítési lehetőség a kapuba épített személybejáró ajtó. Az ajtó alap tartozéka a zár, a kilincs és a hidraulikus ajtóbehúzó is. Így nem szükséges minden esetben az egész garázskapu felnyitása. Esetenként elegendő csak a kis ajtót nyitni, csukni. Ezáltal időt és energiát is megtakaríthatunk. A garázskapuba épített ajtó esetében a küszöb alacsony kialakítású, így kényelmes megoldást biztosít nehezebb tárgyak mozgatásakor is. Kutya és macska barátok körében közkedvelt a beépített lengőajtó, ami lehetőséget biztosít a házi kedvenc szabad mozgására anélkül, hogy a garázskapu fel lenne nyitva.

A szekcionált garázskapu helykihasználása nagyon ideális. Meglepően kisméretű garázsok esetében is felszerelhető. A kapu mozgatásának helyigénye minimális, ráadásul a kapunyílás szinte bármilyen formára kialakítható. A sínvezetésnek köszönhetően a garázskapu nyitásakor a mennyezet alá húzódik fel, a nyílásból helyet nem foglal, azáltal a nyílás teljes mértékben kihasználható.

A kiváló hőszigetelés ma már minden garázskapu esetében fontos szempont. Hiszen nagy felületről van szó és a lakással egy épületben lévő garázs esetében pénztárca kímélő megoldás lehet. Télen bent tartja a meleget, míg nyáron a hűvöset.

Szekcionált garázskapuk széles kínálatával várjuk Önt bemutatótermünkben, ahol működés közben is megtekintheti a berendezéseket. Szakértő kollégáink pedig segítőkészen állnak rendelkezésére, hogy a tökéletes minőséget, a legjobb funkciókat, az igényelt kényelmet és megjelenést tudja kiválasztani. Hogy az otthona olyan legyen, amilyet megálmodott.

 

További termékeink:

GyorskapuRedőnykapuIpari kapuSorompóKapunyitó

 

Ab-Art kaputechnika portál – DITEC és ECOTOR garázskapu

Minőségi gyorskapu, redőnykapu, ipari kapu és sorompó a vállalkozások gazdaságosabb működéséért, a gyorsabb és pontosabb logisztikáért. Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapuk a szebb otthonokért. Megbízható működésű és elegáns kapunyitók a kényelemért. Korszerű ipari és lakossági kaputechnika megoldások szakemberektől. Igényes kaputechnika kivitelezés, hosszú garanciákkal.

Hozzászólások lezárva.